CERES Gazdasági Tanácsadó és Felszámoló KFT.

Kezdőlap

Cégünkről


Cégünk, a CERES Gazdasági Tanácsadó és Felszámoló Kft. 7400 Kaposvár, Arany tér 5., 1992. évben alakult, és 1994. óta végzünk folyamatosan felszámolói, végelszámolói és gazdasági tanácsadó tevékenységet.

Az alakuláskor cégünknek 3 tagja volt, azonban 2001. évtől egyszemélyes társaságként működünk tovább.

Társaságunk ügyvezetője és egyben vezető felszámolóbiztosa Dr. Vass Magdolna, aki egyike Magyarország legrégebbi és legtapasztaltabb felszámolóbiztosainak.Tevékenységét 1988. évben kezdte meg a Szanáló Szervezetnél, ezt követően pedig a Pénzügyminisztérium által alakított REORG Rt. felszámoló szervezetnél dolgozott. Részt vett több, jelentős mezőgazdasági nagyüzem felszámolásában, Somogy Baranya és Zala megyében.

Társaságunk az 1992. évi alakulásától számítva mintegy 1600 felszámolási eljárást fejezett be, köztük több, kiterjedt tevékenységi körrel rendelkező mezőgazdasági nagyvállalkozás felszámolási eljárását. Ilyen volt pl. a Tabi Béke MG RT f.a., az Ujpetrei Mg.Tsz.Fa, stb.

A Ceres Kft-n belül befejezett felszámolási eljárásokon túlmenően a 90-es években cégünk együttműködött a PÉNZINFO Kft. felszámoló szervezettel is, ahol szintén jelentős felszámolási eljárás lefolytatása és befejezése fűződik cégünkhöz. Mi végeztük A Surján Rt. felszámoló cég felszámolását is, ahol 64 db eljárást fejeztünk be.

Felszámoló szervezetünk a közgazdász és jogi végzettségű szakembereken túlmenően speciális szakképesítésű felszámolóbiztossal is rendelkezik, hiszen Dr. Vass Magdolna alapképzettsége agrármérnök, erre tekintettel a mezőgazdasági vállalkozások felszámolásához szükséges megfelelő szakképzettséggel rendelkezik.

A CERES Kft. tevékenységét Somogy, Zala, Baranya, Vas, Veszprém, Győr-Sopron és Pest megyében végezte korábban, azonban az elektronikus kijelölésnek köszönhetően a felszámolói tevékenysége a fővárosra és az ország többi megyéjére is kiterjedt. Ennek érdekében megfelelő végzettséggel és szakmai gyakorlattal rendelkező további felszámolóbiztosokkal létesítettünk jogviszonyt, akik közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Cégünknél jelenleg 3 felszámolóbiztos végezheti tevékenységét.

A felszámolói tevékenységen túlmenően cégünk mintegy 100 végelszámolási eljárást fejezett be jogerősen, amelynek nagyobb részét képezte a cégtörvényességi eljárások során a cégbíróság által kijelölt végelszámolói tisztség ellátása.

Természetesen cégünk megbízás alapján vállalt és vállalja is végelszámolói tevékenység ellátását.

A CERES Kft-t az illetékes megyei bíróságok több alkalommal jelölték ki vagyonrendezési eljárások lebonyolítására, ezen feladatoknak is maradéktalanul eleget tettünk.

Az előzőekben részletezett tevékenységeken túlmenően cégünk kereskedelmi tevékenységet is folytat, jelenleg papírárut és tisztítószert szállít Magyarország egyik vezető egészségügyi intézménye részére, korábban mezőgazdasági termék nagykereskedelemmel is foglalkoztunk.


 

huende

Felszámolóbiztosok

  • Dr. Vass Magdolna
  • Dr. Csobánci Eszter

 

Központi e-mail cím:
titkarsagceres [ @ ] t-online.hu

Központi telefon:
06-82-511-945

06-70-633-3444

Központi fax:
06-82-311-763

A társaság ügyvezetői:

  • Dr. Vass Magdolna
    06-70-633-3444
  • Pápai Zsolt
    06-70-618-8251